Derfor velger håndverkeren Edgefast til å bygge terrasse

Skjult innfesting med spikerpistolen Edgefast har blitt en favoritt hos mange håndverkere som bygger terrasser. Tømrer Magnus Karlsen fra Brix Bygg AS og snekker Faez Fadhel Hassen forteller hvorfor Edgefast har kommet for å bli.

Takket nei til oppdrag – så fant han Edgefast

Faez Fadhel Hassen har takket nei til flere terrasseoppdrag opp gjennom årene, men da en trofast kunde ønsket en 140 kvm stor terrasse bestemte han seg for å lete etter en løsning som ville gjøre arbeidet lettere.

-Ærlig talt var jeg lei av å ligge på kne og skru terrasse, men etter at jeg testet Edgefast har det vært «no turning back». Knærne blir mindre belastet, og det går virkelig raskt. Oppdrag som man vanligvis beregner to dager på går nå på en ettermiddag uten at man trenger å ofre verken lunsj eller kaffepause.

Loading image...

Bygg smartere med Edgefast

Pent resultat og høy kvalitet med skjult innfesting.

Mer om spikerpistolen Edgefast
Loading image...

Effektiv og god kvalitet

En annen fornøyd bruker av spikerpistolen er tømrer Magnus Karlsen. Sammen med kameraten Petter Svendsen driver han Brix Bygg, som nå består av et team på seks fagpersoner.

- Det er helt klart et svært godt verktøy dersom du ønsker å bygge terrasse mer effektivt, der du samtidig sikrer deg mot oppflising og sprekker,

sier Karlsen.

Faez understreker også et annet godt poeng. Om man skulle gjøre feil eller av andre grunner trenge å ta opp terrassebordene er det ingen grunn til å fortvile.

– Ved at Edgefast-systemet består av både en spikerpistol og en spikerlignende innfesting er det enkelt å dra opp terrassebordene uten å ødelegge dem. Muligheten til å kunne gjenbruke bordene er jo både fint for kunden, men også bærekraftig.


-Det er utrolig enkelt å skyte spiker i siden av terrassebordet med Edgefast. Med dette systemet blir alle vinnere.

Loading image...

Vil du teste Edgefast?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss!

Søk om å få låne spikerpistolen
Loading image...

Lett å lære seg å bruke

Da Faez skulle teste spikerpistolen for første gang fikk han god hjelp av nyttige instruksjonsvideoer på nettet.

Erfaringene til Magnus og kollegaene er at det å jobbe med Edgefast stort sett er som å jobbe med andre spikerpistoler fra ESSVE, bortsett fra at spikerfoten og magasinet er annerledes. Han har allikevel noen tips til nye brukere:

-Med Edgefast må du trekke til deg det bordet du skal feste, og holde det nede med foten eller tommelen. Skoen på spikerpistolen må dessuten ligge støtt og vannrett på bordet før du skyter,

sier han.

- Der du legger terrassegulv inntil en vegg, må du bruke skruer på de to-tre første bordene. Her får du ikke plass til å vinkle spikerpistolen. Skruene blir lite synlige og de ødelegger ikke det fine helhetsinntrykket.

Svært fornøyde kunder

Magnus kan fortelle om mange kunder som har blitt veldig fornøyde med terrassegulv som var fullstendig fritt for synlige skruehoder. Faez opplever det samme med sine kunder.

- Ved å sette spikeren i siden av terrassebordene kan kunden også vaske terrassegulvet uten at trefibrene reiser seg, slik at de unngår å få flis i foten, sier han. - Det blir jo også mye penere!

Dette er filmen Faez så på
Loading image...

ESSVE tar behovene til fagfolk seriøst

Magnus mener at ESSVE er svært lydhøre på innspill fra håndverkere som har testet produktene deres. Spikerpistolen er utviklet med håndverkeren i fokus, og dimensjonene og typene trevirke som Edgefast kan brukes til dekker de fleste kunders ønske om terrasse.

Faez understreker at ESSVE har tatt utgangspunkt i en konkret og reell utfordring som vi snekkere møter hver dag, og utviklet et verktøy som gjør arbeidsdagen vår.

-Jeg er jo verktøy-fan og er jeg imponert over den gjennomgående høye kvaliteten til både pistolen og spikeren til Edgefast.

Han legger til at han tar med seg verktøyet inn fra bilen hver dag – hvis noen bryter seg inn er dette det verktøyet jeg virkelig ikke vil miste!

-Jeg er mer enn godt fornøyd med Edgefast. Legger du mye terrasser, sparer du mye tid. Ønsker kunden skjult innfesting på terrassen, går det raskt med spikerpistolen,

avslutter Magnus Karlsen.

 

Loading image...