Snekker Evensen velger Essdeck Max for pene og holdbare terrasser

Stor klemkraft, lite skruehode og stilrene resultater beskriver terrasseskruen Essdeck Max. Når snekker Evensen skal skru terrasse er valget enkelt.

Tommy Evensen driver sitt eget snekkerfirma, kalt Snekker Evensen, i Ski der han gjør alt fra å reparere vinduer og dører, pusser opp og bygger terrasse. Han jobber mest med privatkunder.

Jeg er veldig fornøyd med arbeidshverdagen og kollegaene mine! Det er spesielt viktig når man driver eget firma, sier Evensen.

Loading image...

Rett og slett en superskrue!

Terrassebygging blir det en del av, og spesielt når det går mot terrassesesongen. Når han skal montere terrasse med tradisjonell toppskrudd montering faller valget på ESSVEs superskrue Essdeck Max – hver gang.

Vi bruker utelukkende Essdeck Max. Den er både god å bruke og sporene gir godt feste. Man kan enkelt se på resultatet at dette er en skrue med høy kvalitet, sier han.

Loading image...

Designet for dagens terrasser

Essdeck Max-skruen er utviklet sammen med håndverkere å imøtekomme dagens krav og kundenes ønsker for terrasser. Mange bestiller i dag større og mer komplekse terrassekonstruksjoner, for eksempel med flere nivåer og trapper. Dette skaper større bevegelser i trevirket og krever dermed en sterkere skrue, helst i syrefast kvalitet.

Mange av terrassebordene som leveres er dessuten ofte vridde eller kuvede. Dette kan være en utfordring, men er ingen sak for Essdeck Max. Terrasseskruen har kortere avstand mellom gjengene nær spissen og lengre avstand mellom gjengene nær hodet – en kombinasjon som setter terrassebordet fast i bjelken med høy klemkraft – uten å sprekke opp bordet.

Loading image...

Kvalitetsskruer betaler seg på sikt

I trangere økonomiske tider opplever Evensen at flere kunder ønsker å handle festemidler og materialer selv. Da trumfer ofte lave priser høy kvalitet, og man kan ende opp med festemidler som ruster, materialer som sprekker opp og en konstruksjon som må byttes ut eller repareres etter få sesonger.

Iblant må vi forklare at vi ønsker å skaffe materialer og festemidler selv. Det er den beste måten vi håndverkere kan garantere at vi får gjort en jobb vi kan stå inne for. Det er jo også en investering for kundene å betale litt mer for å få gjort det skikkelig, sier han.

Loading image...

Precut reduserer avfall

Snekker Evensen er opptatt av å ikke kjøpe inn mer materialer enn nødvendig. Han har begynt å handle precut, der materialene selges i ferdig kappede lengder skreddersydd til hvert enkelt prosjekt. Dette er bærekraftig for både planeten og lommeboken.

Jeg bestiller precut for både reisverk og terrasse. Det etterlater veldig lite materialavfall, og selv om precut koster litt mer i utgangspunktet, må man også betale for å levere avfallet. Har man store mengder avfall kan det nesten koste mer enn å kjøpe inn materialene, påpeker snekkeren.

Loading image...

ESSVE er en proaktiv leverandør

De fleste festemidlene Snekker Evensen bruker er fra ESSVE.

Servicen hos ESSVE er helt unik. De er både behjelpelige og raske når du trenger svar på alle mulige spørsmål eller lån av utstyr. Og i tillegg jobber de proaktivt ut mot oss håndverkere ved å for eksempel spørre om vi vil teste nye produkter, og følger opp for å høre tilbakemeldingene våre i etterkant. Hos ESSVE har jeg aldri fått et nei,avslutter Evensen.

Loading image...