– Den sterkeste og beste terrasseskruen jeg noen gang har brukt

Terrassebordene sitter der de skal i lang tid, selv når vær og vind skaper store bevegelser i trevirket. Dette gjør at den passer perfekt når man skal bygge store og mer komplekse konstruksjoner.

Det er heller ingen sak å få montert pene og solide terrasser med vridde, eller kuvede, terrassebord.

Det er ikke egentlig selve jobben med å presse ned vridde bord som er proffens utfordring, men å finne skruen som holder dem på plass over tid. Dette får du garantert med Essdeck Max.

Den beste terrasseskruen for mørke terrasser

Mork forteller at Essdeck Max-skruen passer til alle terrasseprosjekter, og at det er helt klart det beste alternativet til dyrere terrasser med mørke materialer. Mørkt trevirke blekes av sola over tid, noe som skaper bevegelser i materialet.

Jeg mener det er meningsløst å bruke noen annen skrue på mørke terrassebord. Jeg prøver alltid å få kundene mine til å forstå at når de har kjøpt dyre terrassebord, må de også investere i de beste skruene. Terrasser jeg har montert med Essdeck Max er jeg alltid stolt over å levere.

Loading image...

Terrasseskruer som tåler hardt vær

Terrasser på Mørekysten er normalt veldig store samtidig som de må tåle mye på grunn av det tøffe klimaet. Tømrer Daniel Mork sverger til Essdeck Max – en sterk terrasseskrue som tåler større konstruksjoner og hardt vær.

Daniel driver Mork Snekkerservice ytterst på Averøy i Møre og Romsdal. Bare Atlanterhavsveien ligger mellom han og storhavet. Værhardt er bare fornavnet når naturen her ute bestemmer seg for å presentere seg fra sin litt mørkere side.

-når du bygger en terrasse som skal stå i 20–30 år, er det viktig å velge det beste. Terrasseskruen Essdeck Max er sterk og tåler norsk klima uten å ruste,

Loading image...

Lett å skru inn - sprekker ikke treverket

«Skruen har fresespor i spissen. Det funker nærmest som et bor og gjør at risikoen for sprekker nærmest forsvinner. Du kan til og med sette skruen godt ut mot kanten av terrassebordet uten fare. I tillegg har du denne ekstra gjengen oppunder hodet. Ulik gjengestigning gjør at skruen drar bordet ned mot underlaget mye bedre enn andre. Selv kuvede bord tvinges på plass.»

En terrasse skal holde i mange år, og da er det viktig å velge skruer av god kvalitet. Det er dyrt å spare noen hundrelapper om skruene du har valgt knekker og ruster, sier Daniel.

Alltid syrefaste skruer!

Selv bruker jeg bare syrefaste skruer. Med vårt tøffe kystklima er det galskap å prøve seg med noe annet. Og som jeg allerede har sagt – mange bygger store terrasser her i distriktet. Store terrasser betyr større bevegelser i konstruksjonen. Syrefaste skruer er sterkere og seigere og takler sånt uten problemer.

Klar tale fra snekkeren på Averøy, altså. Syrefaste Essdeck Max og godt håndverk er den enkle oppskriften på et langt liv for terrassen - uansett hvor i landet plattingen bygges.

Loading image...
Loading image...

ESSDECK Max terrasseskrue

Pen finish, tilnærmet flisefritt resultat, meget god klemkraft. Syrefast-A4 kvalitet tåler alle klima uten å ruste.

Til produktsiden
Loading image...

Håndverkerens favoritt

Kan en skrue gjøre arbeidet enklere? Absolutt! Les hvordan terrasseskruen ESSDECK Max på kort tid har blitt en favoritt blant tømrere.

Pent resultat hver gang!
Loading image...

Daniel Mork på Instagram

Vil du se hvordan en håndverker løser sine arbeidsoppgaver? Snekker Daniels konto er verdt en titt!

Følg Mork Snekkerservice
Loading image...