8000 usynlige terrasseskruer

Tømrer Tom bygget 135 kvm terrasse, spilerekkverk, pergola og utekjøkken uten en eneste synlig skrue.

Terrasse og pergola uten en eneste synlig skrue

Tom Andersen og kona Kine er spesielt opptatt av estetikk. Tom, med bakgrunn som tømrer, hadde tre krav til en ny terrasse. Den skulle bygges av miljøvennlig virke, være vedlikeholdsfri, og den skulle ikke ha synlige skruer noe sted.

Valget falt på Termofuru fra Moelven montert med HDS-systemet fra ESSVE. Termofuru inneholder ingen kjemikalier. Bordene gjennomgår kun en varmebehandling som gjør virket holdbart, stabilt og vedlikeholdsfritt.

ESSVE HDS-system gir solid innfestning av terrassebordene, er enkelt å bruke og gir den estetikken med skjulte skruer som Tom og Kine var på jakt etter.

Estetisk - og ingen fliser i føttene

Mange hundre løpemeter terrassebord og tusenvis av skruer senere kunne barnefamilien innta sin nye terrasse, barbeint, uten risiko for fliser i sarte barneføtter, og uten et eneste skruehode som forstyrret den rene, vakre overflaten i termofurubordene.

Spilerekkverk, pergola og søyler med skjulte skruer

Tom fikk blod på tann. Han bygget spilerekkverk, og deretter pergola, søyler og utekjøkken i samme stil - men skjulte skruer. Da alt sto ferdig, hadde det gått med 8000 usynlige terrasseskruer.

Superenkelt å bygge med skjulte terrasseskruer

Kine og Tom er kjempefornøyd med sin nye terrasse. Og Tom har en klar anbefaling til andre terrassebyggere:

«Skjult innfestning tar kanskje litt mer tid, men det er vel investerte timer når man ser resultatet. Jeg ville ikke engang vurdert å bygge en terrasse med synlige skruer etter dette. Dessuten er det faktisk superenkelt. Selv om jeg selv har bakgrunn som håndverker, er dette noe hvem som helst kan fikse selv. Verktøyet styrer alt på plass, både terrassebord og skruer. Tipper mange vil synes dette faktisk er enklere enn å legge terrassebord på gamlemåten. Skjult innfestning er ingen ting å være redd for».

Annet relevant innhold

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing