Pent resultat hver gang med ESSDECK Max

Tømrer Markus sverger til terrasseskruen ESSDECK Max. En av flere grunner er at skruen gir et pent resultat hver gang - og pen finish gir fornøyde kunder!

ESSDECK Max ble raskt en favoritt!

Markus Gideonsen jobber som tømrer i Fauskanger Bygg på Askøy utenfor Bergen. Markus og kollegene sverger til terrasseskruen ESSDECK Max, og det er det flere grunner til.

ESSDECK Max gir pent resultat hver gang!

Det viktigste er selvfølgelig at vi vet vi får et pent resultat hver gang. Pent resultat betyr en fornøyd kunde, og det er det vi lever av.

Lite hode minimerer risiko for sprekker

"Hvorfor det blir så fint resultat? Først og fremst fordi ESSDECK Max har fresespor i spissen og et ganske lite hode med riller på undersiden. Det gjør at skruen skjærer seg inn uten fare for oppsprekking og hodet drar seg fint ned uten tegn til oppflising. Det blir pent, og det blir trygt å gå barbeint på terrasser og brygger."

Vi kan sette skruen lenger ut mot kant og ende uten risiko for sprekker, ja, nær kvist også, for den saks skyld.

Terrasseskruen ESSDECK Max

Se youtubefilm om ESSDECK Max

ESSDECK-Max_Markus-Gideonsen_ESSVE.jpg

ESSDECK Max til brygger?

Ja, denne skruen er perfekt til sjønære byggverk. ESSDECK Max er syrefast og tåler det tøffe miljøet nær saltvann.

..."ikke bare nær saltvann, forresten. Vannet i et badebasseng på en terrasse er nesten like utfordrende. Og når vi bygger terrasser i kostbart, eksklusivt virke, Møre Royal for eksempel, er det bare syrefaste skruer som duger. Og så må vi jo heller ikke glemme at vestlandsklimaet er generelt utfordrende.»

Syrefast skrue med ekstrem klemkraft

Stålkvaliteten er jo sånn at denne skruen tåler nær sagt hva som helst. Hodet er lite, men selve skruen er ganske kraftig. Dessuten er den utstyrt med ulik gjengestigning slik at den får en enorm klemkraft.

"Det er jo ikke til å unngå at du får en del kuvede bord å slite med, særlig når du bygger i vanlig trykkimpregnert virke. Med ESSDECK Max tvinger du selv ganske skjeve bord på plass, bord som du ellers måtte kassert eller bare brukt deler av tidligere. Og en siste ting: Det kan jo hende at du må bytte et terrassebord eller to om noen år. Disse skruene lar seg skru ut igjen også. Uten å knekke tvers av slik billigere skruer har en tendens til å gjøre.»

Beregn hva du trenger med terrassekalkulatoren

Terrassen skal står i 20-25 år

Markus ler når vi spør om såkalte håndverkere som prøver å spare penger på å bruke billigere skruer.

«De lurer både seg selv og kunden. For det første er det ikke skruene som avgjør om terrassen blir dyr eller billig. For det andre er det useriøst å bruke noe annet enn det beste på en terrasse som er ment å stå i kanskje 20 – 25 år. Hvis skruene begynner å ryke etter 10, så blir de billige skruene plutselig veldig dyre.»

 

ESSDECK Max er det beste valget til tradisjonell toppskrudd montering.

 

Les Daniel Morks erfaring med skruene:
ESSDECK Max. Syrefaste terrasseskruer i hardt vær >>