EDGEFAST effektiviserer terrassebyggingen

Tømrer Magnus Karlsen i Brix Bygg, bytter ikke ut spikerpistolen EDGEFAST med det første. Med dette verktøyet bygger du terrasse med skjult innfesting veldig effektivt, sier han.

Det bygges endel terrasser i løpet av året

Tømrer Magnus Karlsen (30) driver Brix Bygg sammen med kameraten Petter Svendsen. Den grønne kofferten fra ESSVE er med hver gang de seks ansatte skal bygge terrasse, og det blir det gjerne en del av i året.

Han og Svendsen har testet EDGEFAST spikerpistol fra ESSVE. En spikerpistol for skjult skråspikring av terrassebord.

Det er helt klart et svært godt verktøy dersom du ønsker å bygge terrasse mye raskere enn før. Den sikrer deg mot oppflising og sprekker.

Klikk her om du vil teste EDGEFAST gratis!

Han forteller videre at kundene blir særdeles fornøyd med sitt terrassegulv, helt uten synlig innfesting. Ikke bare dét, men Brix Bygg-teamet kan utføre jobben dobbelt så raskt med EDGEFAST i hånden.

EDGEFAST skal benyttes til vanlig grønnimpregnert og royalimpregnert. Da dekker vi jo de aller fleste kunders ønske om terrassegulv, mener Karlsen.

 

Et fantastisk bra system

Det er ikke bare gutta fra Brix Bygg som er fornøyd med EDGEFAST. Bjørn Harald Lislegaard fra Bygg og Membran sier at han faktisk merker at smilet kommer frem når han tar i bruk EDGEFAST.

Jeg har brukt EDGEFAST på flere terrasser jeg har bygd, og det er et fantastisk bra system. Det går fort og resultatet blir strøkent. EDGEFAST har virkelig effektivisert terrassebyggingen

Lislegaard legger til at kundene blir svært fornøyd med en terrasse helt uten fliser og sprekker.

Slik bruker du EDGEFAST

Magnus Karlsen og kollegene mener at EDGEFAST er annerledes å jobbe med enn andre spikerpistoler, men at det ikke tar lang tid før bruken går som en lek.

Spikerfoten og magasinet er annerledes. Magasinet kan lades med 100 spiker i fire magasin, med 25 spiker i hver. Det holder til over tre kvadratmeter terrasse.

Han forklarer at EDGEFAST krever en annen teknikk enn andre spikerpistoler. Med denne må du trekke til deg det bordet du skal feste, og holde det nede med foten eller tommelen. Skoen på spikerpistolen må dessuten ligge støtt og vannrett på bordet før du skyter.

Dette lærer du deg kjapt. Når du er åpen for å prøve noe nytt, klarer du raskt å lære nye teknikker og bruk av nytt verktøy.

EDGEFAST passer perfekt til deg som bygger flere terrasser per sesong og ønsker å effektivisere arbeidet. Skjult skråspikring er noe forbrukeren ofte ikke vet at de vil ha, men det løfter terrasseprosjektet.

EDGFAST-SYSTEMET

Bygg terrasse raskt og effektivt med EDGEFAST-systemet

Loading image...

Spikerpistol EDGEFAST

For deg som bygger mange terrasser hver sesong. Monter terrasse med spiker skjult i siden av bordet.

Vis produkt
Loading image...

Spiker EDGEFAST, rustfri A2

Brukes i miljøer med moderat saltinnhold. Benyttes til grønn- og Royalimpregnert terrassebord.

Vis produkt

Dette bør du vite om EDGEFAST:

● Brukes på grønnimpregnert og Royalimpregnert terrassebord, med maks dimensjon 28x120 mm.

● EDGEFAST er et unikt og effektivt system for skjult montering av terrassebord. Spikeren festes i siden på terrassebordet slik at monteringen blir skjult, uten fliser eller sprekker.

● EDGEFAST kan lades med opp til 100 spiker (fire magasin med 25 spiker). Dette rekker til drøye tre kvadratmeter med terrasse. Spikeren finnes kun i rustfri A2.

● Det må være minimum en ekstra lask/kloss under alle terrassebordskjøter for å få tilstrekkelig feste inn fra enden på terrassebordet.

Finn mer info om EDGEFAST her