Terrasseskruen Essdeck Max ble raskt en favoritt!

Tømrer Markus sverger til terrasseskruen Essdeck Max. En av flere grunner er at skruen gir et pent resultat hver gang - og pen finish gir fornøyde kunder!

Markus Gideonsen jobber som tømrer i Fauskanger Bygg på Askøy utenfor Bergen. At Markus og kollegene sverger til denne terrasseskruen er det flere grunner til.

Loading image...

Pent resultat hver gang

Det viktigste er selvfølgelig at vi vet vi får et pent resultat hver gang. Pent resultat betyr en fornøyd kunde, og det er det vi lever av.

Lite hode minimerer risiko for sprekker

"Hvorfor det blir så fint resultat? Først og fremst fordi ESSDECK Max har fresespor i spissen og et ganske lite hode med riller på undersiden. Det gjør at skruen skjærer seg inn uten fare for oppsprekking og hodet drar seg fint ned uten tegn til oppflising. Det blir pent, og det blir trygt å gå barbeint på terrasser og brygger."

Han fortsetter;

Vi kan sette skruen lenger ut mot kant og ende uten risiko for sprekker, ja, nær kvist også, for den saks skyld.

Loading image...

Essdeck Max til brygger?

Ja, denne skruen er perfekt til sjønære byggverk. ESSDECK Max er syrefast og tåler det tøffe miljøet nær saltvann.

...ikke bare nær saltvann, forresten. Vannet i et badebasseng på en terrasse er nesten like utfordrende. Og når vi bygger terrasser i kostbart, eksklusivt virke, Møre Royal for eksempel, er det bare syrefaste skruer som duger. Og så må vi jo heller ikke glemme at vestlandsklimaet er generelt utfordrende.

Loading image...

Tåler nær sagt hva som helst

Syrefast skrue med ekstrem klemkraft
Stålkvaliteten er jo sånn at denne skruen tåler nær sagt hva som helst. Hodet er lite, men selve skruen er ganske kraftig. Dessuten er den utstyrt med ulik gjengestigning slik at den får en enorm klemkraft.

Det er jo ikke til å unngå at du får en del kuvede bord å slite med, særlig når du bygger i vanlig trykkimpregnert virke. Med ESSDECK Max tvinger du selv ganske skjeve bord på plass, bord som du ellers måtte kassert eller bare brukt deler av tidligere. Og en siste ting: Det kan jo hende at du må bytte et terrassebord eller to om noen år. Disse skruene lar seg skru ut igjen også. Uten å knekke tvers av slik billigere skruer har en tendens til å gjøre.

Loading image...