Unngå flis i foten med skjulte terrasseskruer

Ingen får flis i foten når terrasseskruene er skjult. Hvordan er det mulig? Skjulte terrasseskruer er nettopp det – skjult. Skruene festes i siden av terrassebordet, og resultatet blir en flisefri platting som er glatt og behagelig å gå barbeint på. Dermed får du en uteplass med et stramt og stilrent uttrykk.

Skjulte terrasseskruer gir flisefri platting

Skal du lage ny uteplass? Bygg terrasse med ESSVE Hidden Decking System og få en platting uten synlige merker etter skruer. Med HDS kan du skjule terrasseskruene i siden av bordene og få et flisefritt og lekkert terrassegulv, som både er pent og se på og godt å gå på.

Dette sier proffen om HDS

Finn forhandler

Å bygge med skjulte skruer gir en terrasse som varer lenge

En terrasse som er bygget riktig er en investering i trivsel og livskvalitet, og velger du kvalitet i alle ledd vil du få glede av plattingen i årevis. Vårt system for skjult innfesting av skruer gir deg et perfekt terrassegulv uten sprekker og fliser.

ESSVE flisefri terrasse med skjult innfesting

Bygg terrasse uten synlige skruer

Når du skal bygge terrasse er det to ting som er viktig å tenke på:
- terrassen skal være solid.
- terrassen skal se bra ut.

Velger du å feste terrassebord med skjulte skruer, monterer du skruene i siden på bordene med et spesialverktøy. Du unngår at treverket sprekker og fliser seg opp, og terrassen får en helt glatt og jevn overflate. Da kan barn og voksne gå barbeint hele sommeren uten en eneste flis i foten.

Det er lett å lage terrasse selv

For å montere et terrassegulv med skjulte skruer trenger du:

- spesialtilpasset monteringsverktøy.
- syrefaste ESSVE terrasseskruer.
- medfølgende bits.

ESSVE HDSverktøy og skjulte skruer

Verktøyet sørger for at skruene blir montert riktig hver gang, at de fester seg skikkelig i planken og at og at det alltid blir lik avstand mellom terrassebordene. Slik får du et bra resultat når du bygger terrasse.

Husk dette når du velger terrasseskruer

For å få glede av din nye terrasse i mange år fremover, lønner det seg å bruke materialer som er solide, holdbare og flotte å se på. Både terrassebord og skruer bør være av beste kvalitet. Skruene i ESSVEs system for å bygge terrasse uten synlige skruer er i syrefast kvalitet og skal holde i 50 år (når de er brukt riktig). I tillegg til en holdbar terrasse slipper du altså å risikere å få flis i foten!

For mer info og instruksjonsfilm om HDS, se her:

Skjulte eller synlige skruer>>

Bruk skjulte terrasseskruer til rekkverk

Vi anbefaler at du bruker skruene som skjules i siden også til stående og liggende rekkverk. Uteplassen blir komplett når spiler, rekkverk og pergola ikke har synlige skruehoder, men lekre og glatte overflater – akkurat som terrassegulvet.

ESSVE_HDSverktøy-og-terrasseskruer-til-gjerde-og-pergola

Les om Tom som brukte 8000 usynlige skruer på terrassen>>

Sjekk hvor du kan kjøpe HDS, ESSVE sitt system for skjult innfesting: finn forhandler >>